top of page

Lär känna några av våra konsulter i Stockholm!

Sedan NIS Sverige grundades 2022 har vi varit ute på spännande konsultuppdrag och skapat många roliga minnen tillsammans!Vi fortsätter att växa och vill lyfta fram några av våra begåvade konsulter som har levererat hög kvalitet till våra kunder i roller som Finance Director, Financial- och Business Controller, Accounting Manager och Accountant. Kolla in dem nedan!


Alexander Franzén, Senior Financial Consultant

Alexander Franzén är en av grundarna till NIS Sverige och har sedan starten 2022 haft flera olika spännande konsultuppdrag. I rollen som Interim Finance Director på Celsius ansvarade han för finansavdelningen i Europa, vilket bland annat innefattade ledning av teamet, finansiell planering, prognos och budgetering samt uppföljning och analys. Detta har, i kombination med hans tidigare erfarenhet som auktoriserad revisor på Big Four, gett djup kunskap inom finansiell analys, redovisning, riskhantering och affärsutveckling.


”Det som motiverar mig allra mest är utmaningar och problemlösning samt att därigenom få vara med och skapa värde för kunder. Det bästa med NIS är den unika möjligheten att få samarbeta och bygga relationer med en mångfald av olika människor och företag.”


Elin Bengtsson, Senior Financial Consultant

Elin Bengtsson är medgrundare till NIS Sverige och har en stark bakgrund inom redovisning, både som konsult på NIS och som revisor på Big Four. I sin nuvarande konsultroll som Senior Redovisningsekonom hjälper hon kunden med allt ifrån löpande redovisning och komplexa redovisningsfrågor, till att vara en nyckelperson i ett affärssystembyte. Under sin karriär har hon utvecklat en omfattande förståelse för finansiella processer och levererar alltid med högsta kvalitet.


”Att leverera arbete av hög kvalitet är en källa till motivation och driv för mig. På NIS får jag möjligheten att göra just detta samtidigt som jag får en djup inblick i flera olika roller och branscher. Utanför arbetsplatsen trivs jag bäst i fjällen tillsammans med vänner och familj.”


Pontus Kaneberg, Financial Consultant

Pontus Kaneberg började på NIS Sverige i uppstartsskedet och har sedan dess haft flera seniora roller inom både redovisning och controlling. Hans erfarenhet innefattar allt ifrån ansvar för bokslutsarbete och rapportering till implementering av processer och kontroller. Innan Pontus började arbeta som konsult tillbringade han flera år som revisor på Big Four, vilket gör honom till en toppkandidat för bolag som söker en Senior Controller!


”Jag är ambitiös och strävar alltid efter att leverera på en hög nivå samt skapa mervärde för våra kunder. Det som jag uppskattar mest med NIS är vår starka gemenskap och möjligheten att växa och utvecklas inom nya områden. Dessutom är jag med och anordnar NIS årliga golfturnering vilket är en personlig favoritaktivitet!”


Linda Robrandt, Financial Consultant

Linda Robrandt har tidigare erfarenhet inom revison på Big Four, där hon arbetade med ett brett spann av bolag och branscher. Hennes främsta egenskaper är hennes otroligt positiva inställning, noggrannhet och drivkraft att leverera arbete av hög kvalitet. I sitt senaste uppdrag som Redovisningsekonom har hon fördjupat sin förståelse för det finansiella flödet. Med bakgrund inom redovisning och revision är Linda en utmärkt kandidat för roller inom redovisning och controlling!


”Det roligaste och mest positiva med att arbeta på NIS är vår sammanhållning. Jag är en teamplayer och trivs bäst när jag har roligt med mina kollegor! Återhämtning finner jag i naturen tillsammans med min hund, samt när jag tränar och umgås med familj och vänner”


Filip Owén, Financial Consultant

Filip Owén har flerårig erfarenhet från revision på Big Four. I sin senaste konsultroll som Financial Controller genom NIS har han ansvarat för budgetplanering, forecasting och resultatuppföljning. När han inte är på jobbet ägnar han sig helst åt olika idrotter – fotboll, golf, och innebandy är några av hans favoriter!


’’Jag har ett stort intresse av att leda olika ekonomiprojekt och leverera arbete av hög kvalitet. Min revisionsbakgrund har utvecklat mitt kritiska tänkande och förmågan att se helheten i mina arbetsuppgifter – något som jag nu använder i min roll som konsult. Jag har redan haft möjligheten att leda budgetplanering och diverse projekt inom dataanalys, och ser fram emot fler spännande uppdrag framöver!”


Fredrica Ericsson, Financial Consultant

Fredrica Ericsson har över 10 års erfarenhet som Financial- och Business Controller inom kapitalförvaltning och fastighetsbranschen. Senast arbetade hon på Skandia Private Equity, där hennes huvudsakliga ansvar var att genomföra analyser av noterade och alternativa investeringar samt stödja investeringsfunktionen. Inom fastighetsbranschen har hon aktivt deltagit i flera förvärvsprocesser och genomfört omfattande due diligence-projekt. Fredricas tidigare karriär gör henne till en utmärkt kandidat för seniora roller inom controlling!


”Jag är en lagspelare som trivs i dynamiska miljöer där djupgående analys kombineras med samarbete inom olika funktioner. Mitt arbete och engagemang på NIS skapar utvecklingsmöjligheter och lärande inom många olika branscher.”


Behöver du en erfaren interimskonsult inom ekonomi? Eller är du sugen på att joina teamet? Tveka inte att kontakta oss!

Commentaires


bottom of page