top of page

NIS familjen fortsätter växa, välkommen Pierre!

Vi hälsar Pierre El Alam varmt välkommen till NIS i Stockholm!

Pierre blir nästa fantastiska konsult att ansluta sig till NIS familjen. Pierre kommer senast från en controllerroll på ett fastighetsbolag där han har arbetat med att stödja, följa upp och säkerställa ekonomin inom nyproduktion och fastighetsutveckling.


Han har även flera års arbetserfarenhet av extern revision mot finansiella bolag där han bistått med rådgivning samt extern stöd och granskning av finansiella siffror och processer. Utöver detta har Pierre hjälpt till med interna projekt och sociala event på sina tidigare arbetsplatser.


Vid sidan av arbetslivet har Pierre ett stort intresse för fotboll, både på och utanför planen. Detta har givit en positiv effekt på hans planeringsförmåga och teamkänsla vilket är något som återspeglats hos hans tidigare arbetsgivare. Pierre är en lagspelare som drivs av gott samarbete med kollegor och ställer alltid upp för att gruppen ska utvecklas samt leverera fina mål.


Utöver detta gillar Pierre att vara på resande fot, inte sällan beger han sig mot Milano och njuter av god mat och fin fotboll.


Comments


bottom of page