top of page

NIS studsar tillbaka från semestern – Välkommen Kim von Gerich!

Teamet förstärks med Kim von Gerich (KvG) som kommer att börja bedriva NIS verksamhetsutveckling med fokus på att stödja tillväxt i Sverige.

Under sin karriär har Kim samlat ihop en imponerande resumé av erfarenheter inom olika ekonomiuppdrag. Han har bland annat fungerat som extern revisor, IFRS-specialist, ekonomichef, Business Controller samt Interim-CFO. Inom sina roller har han fått erfarenhet av företagsvärv och integreringar av dem. Därutöver har han varit med i IPO-processer som konsult och som anställd.

Kim har dessutom utvecklat sin förertagsutvecklingsförmåga genom sitt intresse för armbandsur. Tillsammans med sin vän har han grundat ett företag som tillverkar mekaniska armbandsur i Finland. KvG är tidigare tävlingsidrottare inom tresteg. I dagsläget ägnar han sig åt mångsidig motion, främst gym, cykling och hiking. Som kontrast till den hektiska vardagen spenderar han gärna tid på sommarstället i Åbolands skärgård, eller åker på resa utomlands. Ju större äventyr, desto bättre! Varmt välkommen till NIS, Kim! Interim CFO | Interim Controller | Projektledning

Comentarios


bottom of page