top of page

NIS Sverige förstärks, välkommen Filip!

Vi önskar presentera vårt senaste tillskott till NIS Sverige, Filip Owén!

Filip har tidigare arbetat som extern revisor på Big Four samt inom banksektorn. Genom hans tidigare erfarenheter har han skaffat sig en djupgående förståelse för redovisning samt analys och uppföljning av finansiell information.


Under sin tid som revisor fick Filip möjligheten att fördjupa sig i granskning av företag och finansiella institutioner samt rådgivning till olika ekonomifunktioner. Han var även involverad i flera olika projekt som krävde noggrannhet och expertis när det gäller att granska och utvärdera finansiella rapporter och processer. Filip är väl förtrogen med att hantera komplexa affärsutmaningar och leverera högkvalitativa resultat.

När Filip inte är på arbetsplatsen engagerar han sig allra helst i idrotts- och sportaktiviteter, där fotboll, golf och innebandy har en särskild plats i hans hjärta. Att vara en aktiv deltagare i dessa sporter har alltid varit en del av hans livsstil. Inom fotbollen är Filip en hängiven supporter av fotbollslaget Everton.


Utöver idrott och sport brinner Filip även för resor och äventyr – att uppleva nya kulturer och miljöer ger honom stora mängder energi och inspiration!


Vi är övertygade om att Filip kommer att bli en värdefull tillgång för vårt team, och bidra stort med sin mångsidiga bakgrund och erfarenhet. Med detta sagt – Varmt välkommen, Filip!


Comentarios


bottom of page