top of page

NIS Sverige välkomnar Ömer Tunc till laget!

Det är otroligt roligt att få välkomna Ömer Tunc till NIS-gruppen!


Han kommer senast från revisionsbyrån BDO där han arbetat som revisor. Med över fem års erfarenhet i branschen har han framgångsrikt guidat och ansvarat för flertalet revisioner i alltifrån mindre företag till större koncerner. Genom dessa erfarenheter har Ömer erhållit en djup förståelse och gedigen kunskap inom såväl lokala regelverk som IFRS.


Utöver Ömers revisionsbakgrund har han även lång erfarenhet av hands-on redovisning. Under de senaste åren har han varit redovisningsansvarig för flera bolag, inklusive upprättande av årsbokslut och årsredovisning. Denna kombination av revision och redovisning gör Ömer till en otroligt stark ekonomikonsult – som med sin bakgrund och kunskap snabbt kan sätta sig in i nya ämnen, identifiera lösningar och leverera mervärde till kunder!


Utanför arbetslivet är Ömers största passion sport och idrott. Genom fotbollsplanens sammanspel till boxningens adrenalinfyllda fokus upplever han glädjen både i lagsport och individuella prestationer! Dessutom älskar Ömer att utforska världen genom resor och äventyr, och att uppleva nya kulturer tillsammans med vänner och familj!


Комментарии


bottom of page