top of page

Toppförstärkning till NIS Sverige, välkommen Elin!

Vi har den stora glädjen att välkomna Elin Bengtsson till vårt team i Sverige! Elin har sedan tidigare mångårig erfarenhet från EY där hon arbetat inom konsultering, redovisning och revision, vilket bidragit till att hon fått erfarenhet från börsnoterade bolag med internationell prägel, men även mindre och medelstora bolag lokaliserade i Sverige.

Utöver hennes erfarenhet inom redovisning och revision har Elin arbetat som interimskonsult under flera år där hon stöttat olika företags ekonomifunktioner i diverse projekt och redovisningsfrågor. Elin kommer närmast från olika ledarskapsroller, tex senior gruppchef för en revisionsgrupp inom EY som arbetar med finansiella bolag vilket utöver erfarenhet inom redovisning och revision utökat hennes kompetens inom ledarskap och personalutveckling.

Elin motiveras av att arbeta i en föränderlig miljö där det finns utrymme att utvecklas samt att utmana och förbättra analys och arbetsflöden. Hon drivs även av att möta nya typer av människor och kunder och ser ett stort värde i att leverera hög kvalitet i sitt arbete.


När Elin inte arbetar gillar hon att resa till spännande platser runt om i världen, åka

skidor samt att umgås med vänner och familj.

Varmt välkommen Elin! Interim CFO | Interim Controller | Projektledning

Комментарии


bottom of page