top of page

Välkommen till NIS-familjen, Sami Mkadmi!

Vi är stolta över att presentera Sami Mkadmi, ett strålande tillskott i NIS-familjen här i Sverige!

Sami kommer senast från rollen som Financial Controller på ett stort transportföretag. Där hade han en mängd spännande ansvarsområden vilka inkluderade koncernredovisning, pensionshantering, förbättring av interna processer samt börsrapportering.


Tidigare i sin karriär har Sami arbetat med extern revision av finansiella företag på Big Four. I den rollen tillhandahöll han rådgivning samt granskning av finansiell data, bokföring och processer. Han var även involverad i granskningsåtgärder inför börsintroduktioner (IPO). Utöver det har Sami erfarenhet inom banksektorn, inklusive Swedsec-licensiering och handläggning av bolån.


Utanför arbetet har Sami en rad fritidsintressen som alltid håller honom sysselsatt. En av hans största passioner är att resa – att utforska nya platser och uppleva olika kulturer ger honom en känsla av frihet och bränsle till inspiration. Han ser också till att prova spännande maträtter när han är ute och reser – vilket passar perfekt ihop med hans brinnande intresse för matlagning. Sami är sällan den som tackar nej till nya äventyr och utmaningar!


Vi är väldigt glada att ha dig med i teamet Sami, varmt välkommen!


ความคิดเห็น


bottom of page