top of page

Varmt välkommen Alexander!

Vi har den stora glädjen att välkomna Alexander Franzén till oss på NIS - Northern Interim Services!

Alexander har sedan tidigare en lång erfarenhet från EY där han arbetat som auktoriserad revisor vilket skapat möjligheter att stötta många svenska och multinationella börsbolag samt mindre och medelstora företag. Nyligen var han även gruppchef för revisionsgruppen som arbetar med finansiella företag, vilket i kombination med den tidigare arbetserfarenheten gett honom en bred kunskap och kompetens inom olika företag, regelverk samt identifiering och bemötande av risker. Därtill även värdefulla egenskaper inom ”people management” och ledarskap för att möjliggöra och skapa motiverade och högpresterande team.


Utöver revision har han även arbetat som konsult i ett flertal företagsförvärv och due diligence-projekt – vilket tillsammans med revisionsbakgrunden lagt en gedigen grund för att förstå och analysera olika företags finansiella prestationer, processer och risker.

Alexander har även ett genuint intresse av att möta människor och företag samt ser ett stort värde i att leverera hög kvalitet i tjänster och insikter till kunder. Han motiveras av problemlösning och mångsidiga arbetsuppgifter där han kan utmana både sig själv och företaget.


När han inte sysselsätter sig med analys av finansiella rapporter och ekonomistyrning så hänger han allra helst på golf- och tennisbanan, samt spenderar tid med familj och vänner.


Välkommen Alexander!


Comments


bottom of page