top of page

NIS Sverige växer med en Business Manager - välkommen Elina!

Vi är väldigt glada över att välkomna vår nya Business Manager Elina Eggers till NIS Sverige! Elina kommer att fortsätta utveckla och stärka våra kundrelationer, stötta vårt team av begåvande ekonomikonsulter och därigenom bidra till NIS framtida strategi, tillväxt och expansion!


Elina har återvänt till Stockholm, Sverige efter en framgångsrik karriär på över 10 år i USA. Med erfarenheter av ledande roller inom ekonomi, strategi, företagsutveckling och rekrytering tillför hon många starka kompetenser till vårt team.

I sin senaste position som Chief of Staff till Chief Financial Officer på Axon Enterprise (NASDAQ: AXON), samarbetade Elina med ledningsgruppen och ekonomichefer för att driva strategiska projekt, kommunikation och affärsutveckling. Hennes passion för att bygga högpresterande team och vägleda individer i deras karriär har varit ett stort fokus och intresse under hela hennes professionella resa.


Elinas omfattande bakgrund inom kundhantering och rekrytering har resulterat i åtskilliga affärer samt anställningar av topptalanger inom olika företagsfunktioner, med särskild inriktning på redovisning och ekonomi.


Utöver sina professionella prestationer är Elina känd för sin målmedvetenhet och positiva inställning, egenskaper som har varit avgörande för hennes framgång både inom arbetslivet och som olympisk idrottare i simhopp. Som OS-finalist i höga hopp i Peking 2008 och 15-faldig svensk mästare, har Elina starka erfarenheter från att prestera på en hög nivå. Och även om Elina inte längre hoppar simhopp så fortsätter hon att vara aktiv – hon älskar utomhusaktiviteter som vandring, löpning och skidåkning samt att resa och umgås med familjen.


Varmt välkommen till oss Elina – vi ser fram emot att arbeta med dig och följa din utveckling och resa hos oss!Commentaires


bottom of page