top of page

Financial Consultant (fast anställning)

Är du revisorsmedarbetare eller controller och letar efter din nästa utmaning för att växla upp utvecklingstakten i din karriär? Vi fortsätter att expandera och söker nu efter en talangfull medarbetare som vill arbeta som Financial Consultant och ta sig an olika roller inom ekonomi och finans – allt ifrån Financial- och Business Controller till Accounting- och Finance Manager och hela vägen till ekonomichef. Vi samarbetar med spännande kunder inom olika branscher och strävar alltid efter att matcha rätt person med rätt uppdrag.

Vår målsättning är att alla våra anställda ska utvecklas till framtidens ekonomichefer och CFO:er!

Din profil

Du är passionerad och har bevisad arbetserfarenhet som revisorsmedarbetare eller controller. Vi värdesätter nyfikna personer med goda sociala egenskaper, starkt driv och engagemang. Du brinner för att leverera arbete av hög kvalitet och är redo att ta ägandeskap över din fortsatta utveckling inom olika ekonomi- och finansroller. Tillsammans vill vi skapa en positiv och inspirerande arbetsmiljö där vi stöttar varandra i att nå våra gemensamma mål!

  • 3-6 års erfarenhet som revisorsmedarbetare eller controller

  • Akademisk examen inom Accounting, Business, Finance eller liknande från högskola/universitet

  • Villig att kavla upp ärmarna och strävar alltid efter att leverera högkvalitativt arbete

  • Värdesätter teamarbete och kundrelationer högt, är nyfiken och engagerad samt har mycket goda sociala färdigheter

  • Bekväm med att ta ansvar och hantera dagliga uppgifter, inklusive projektledning och kommunikation

  • Behärskar både engelska och svenska flytande i både tal och skrift

  • Erfarenhet av olika ekonomi- och BI-system som t.ex. Unit4, SAP, Power Bi är meriterande

Vilka är vi?

Northern Interim Services AB (NIS) är ett snabbväxande konsultföretag inom ekonomi- och finansområdet. Vi är ett team av engagerade och passionerade människor som sätter vår personliga utveckling och välmående i fokus. Vi erbjuder en konkurrenskraftig kompensationsmodell som skiljer sig från andra företag i branschen. Vår verksamhet är baserad i Stockholm, Sverige.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka in CV och personligt brev till: Alexander Franzén alexander.franzen@nisinterim.com eller Elina Eggers elina.eggers@nisinterim.com. Tveka självklart inte att även kontakta oss vid frågor om tjänsten.

 

Vi ser fram emot din ansökan och möjlighet att lära oss mer om dig!

bottom of page